HOME VISIE PROJECTEN & EXPERTISE REFERENTIES CONTACT
 
In het nieuws
Met oog voor de menselijke maat én het resultaat

Juist voor die opdrachtgevers die moeite hebben met het vinden en binden van nieuwe medewerkers EN juist voor die mensen die het moeilijk vinden om zelfstandig (elders) aan de slag te komen en te kunnen blijven. Zij vinden elkaar door activiteiten van Stichting Sociaal Inclusief

In mijn adviespraktijk zie ik regelmatig dat ondernemers -maar ook maatschappelijke organisaties- moeilijk de 'juiste' mensen vinden. Ook al investeren ze wel in opleilding, training en ontwikkeling van mensen, het probvleem blijft dat ze de klantvraag onvoldoende aan kunnen door een tekort aan mensen. En dan zouden ze de nieuwe mensen ook nog even moeten vinden, opleiden en begeleiden? In deze arbeidsmarkt?

Deze opdrachtgevers geven aan:

  • We kunnen moeilijk geschikt personeel vinden, we worden niet gezien door de juiste mensen
  • We hebben te weinig 'handen' om onze klanten te bedienen, dat kost omzet
  • Sommige mensen hebben net te weinig kennis / ervaring, die we toch een kans willen geven maar we weten niet hoe we hiermee om moeten gaan. En dat zal alleen maar toenemen!


Hoe neemt de adviseur mensen voor u mee?

Als adviseur kom ik vanaf 2006 bij organisaties om directies en management bij te staan. Ook sociaal maatschappelijke projecten kwamen voorbij.
In 2017 heb ik vanuit een geheel andere rol aan de basis gestaan van enkele initiatieven die mensen op zoek naar (ander) werk met werkgevers verbinden. Dit betrof sociaal / maatschappelijke initiatieven in samenwerking met opdrachtgevers, adviseurs, trainers en coaches uit mijn eigen netwerk, die geraakt werden door dezelfde vraagstelling en de handen ineen hebben geslagen. Hieruit is Stichting Sociaal Inclusief voortgekomen.

Inmiddels zijn we met Stichting Sociaal Inclusief in staat om mensen te vinden, te selecteren en klaar te maken voor opdrachtgevers die duurzame inzetbaarheid hoog in het vaandel hebben. Het doel is dat deze 'nieuwe mensen' met de juiste (vak)kennis en vaardigheden ook op termijn bij de opdrachtgever blijven.

Neem voor meer informatie direct contact met ons op, per mail via info@poppingconsulting.nl
Of telefonisch op 0611303309

Klik hier voor informatie over Stichting Sociaal inclusief

 
POPPING CONSULTING

Praktische ondersteuning in Bedrijf,  Reclame,  Merk & Talentontwikkeling

Arthur Popping

T  +49 (0)6 11 30 33 09 *

E  info@poppingconsulting.nl *

I   www.poppingconsulting.nl

* Uw persoonsgegevens gebruiken we alleen voor het gevraagde contact.  Lees voor meer informatie het Popping Consulting Privacy Statement

Wilt u graag dat wij contact met u opnemen?

Naam
Email
Telefoon