HOME VISIE PROJECTEN & EXPERTISE REFERENTIES CONTACT
 
Arbeidsmarkt-Reclame
Altijd een tekort aan goed personeel!

Voor veel organisaties is de acute aanleiding te investeren in een sterk werkgeversmerk, een tekort aan het juiste talent.

Verbinden van merk & talent

Popping Consulting team biedt u praktische media & communicatieoplossingen voor het vinden van dit talent! We zijn onderdeel van een groep bedrijven met ruim 18 jaar ervaring in het vermarkten en ontwikkelen van businessconcepten, waaronder arbeidsmarktcommunicatie.

Wat kan HR en recruitment leren van reclame? Hoe komt uw werving goed in beeld en voor 100% aan bij de juiste doelgroep? Welke combinatie van media en locatie maken het verschil? In Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, en in Nederland.

“Iedereen zit online” … “we moeten meer online”

Dit soort opmerkingen horen we al een stuk minder dan enkele jaren terug. Wij weten dat uitgekiende offline reclame werkt, zelfs onmisbaar is om gericht doelgroepen te bereiken. Digitaal, centraal gestuurd, verlicht en zelfs in 3D!

Inzetten van de juiste reclamedrager op de juiste locatie is maatwerk. Zeker in de zoektocht naar geschikt personeel. U wil u toch goed kunnen profileren bij potentiele medewerkers?

Onze reclamelocaties bereiken uw doelgroep, voor 100%!

Klanten die u voor gingen:

ECE –Group
REAL
McDonald`s
Holiday Inn-Hotel`s
Ring-Hotel`s
IFA- Ferienpark`s
Sportparken
Fitness-centers
Banken
Zimbo
Bitburger Brauerei
Wernesgrüner Brauerei
EDEKA
Marktkauf

POPPING CONSULTING

Praktische ondersteuning in Bedrijf,  Reclame,  Merk & Talentontwikkeling

Arthur Popping

T  +49 (0)6 11 30 33 09 *

E  info@poppingconsulting.nl *

I   www.poppingconsulting.nl

* Uw persoonsgegevens gebruiken we alleen voor het gevraagde contact.  Lees voor meer informatie het Popping Consulting Privacy Statement

Wilt u graag dat wij contact met u opnemen?

Naam
Email
Telefoon